Vänsterpartiets julavslutning.

Nytt datum för vårt öppna medlemsmöte/julavslutning med julgröt är onsdagen den 18 december klockan 18:00 i partilokalen på Medevivägen 43c. På detta möte gör vi även ett fyllnadsval till styrelsen (som vice ordförande, Emma Löfstrand är nominerad) dvs en årsmötespunkt.

Julgröt, glögg och must, ost- och skinkmackor. Välkommen att dela en måltid med Vänsterpartiet i Motala. Medlemmar och sympatisörer, närstående m.fl. inbjudes. Fördel om ni hör av er innan mötet om ni vill vara med, vi ska ju inte ha för lite julmust.

OBS, meddela oss speciellt om vi ska ta hänsyn till någon allergi och kom då med ett förslag.
Välkomna!

Jocke Höglund
[email protected]
072-725 89 00
Vänsterpartiet Motala
Medevivägen 43C, 591 38 MOTALA
motala.vansterpartiet.se
www.facebook.com/vansterpartietmotala