Nominera nu – och senast: 5 mars

Vänsterpartiet vill gärna ha in nomineringar till den kommunala valsedeln till valet i höst. Valsedeln ska fastställas på årsmötet den 18 mars och vi behöver ha nomineringarna senast 5 mars. Vem som helst kan nominera till vår kommunala valsedel.
Det är givetvis så att medlemmarna kan föreslå kandidater till kommunfullmäktige, men vi inbjuder alla att göra detta. Vår valberedning går igenom alla förslag och behöver ha nomineringen senast 5 mars, då partiet har ett medlems- och nomineringsmöte.

Valsedeln fastställs sedan vid årsmötet den 18 mars.

Förutom kandidater till kommunvalet vill vi också ha nomineringar till ny ordförande, styrelse m.fl. uppdrag.

I valberedningen ingår:
Peter Karlberg, tel. 073-951 07 62,
Solveig Isaksson, tel. 0141-527 74 och
Sirpa Mikkola, tel. 0141-553 81.

Ring eller mejla (klicka på namnet) någon av valberedarna så snart som möjligt.